KONTAKTA OSS

Renovera tegelfasad Stockholm

Vi hjälper dig renovera din tegelfasad i Stockholm

KONTAKTA OSS
Vi hjälper fastighetsägare i Stockholm med omnejd att renovera sina tegelfasader. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar och murningsarbeten, samt utför altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

Förutom renovering av tegelfasader i Stockholm kan anlita oss för fasadtvätt, algtvätt och klottersanering, samt takskottning. Vi har en väl utvecklad miljö- och kvalitetspolicy, som säkerställer att arbetet blir utfört enligt kundens specifikationer, samtidigt som vi är noga med att vara miljövänliga.
✓    2.4.13 Arbetsmiljöpolicy

✓    2.4.12 Miljö- och kvalitetspolicy

Vilka är vi?

Vi har funnits sedan 1971, och startades av Jan Wendell. I dag är vi runt tio anställda men har ett stort nätverk av sido-och underentreprenörer, som plåtslagare, målare ställnings –och smidesföretag, samt andra fasadentreprenörer, så vi kan åtaga mindre som större uppdrag när det gäller renovering av tegelfasader i Stockholm

Vi använder oss av servicebilar, höjdliftar, samt arbetsledare och vår personal är utrustade med mobiltelefoner för att du snabbt ska kunna kontakta oss för fasadrenovering med kort varsel.
Vi utför renovering av tegelfasader i hela Stockholmsområdet och vänder oss till kommuner, fastighetsförvaltare, byggmästare, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

AB Puts & Fasadtvätt är medlem i Sveriges Putsenterprenörförening, Stockholms Byggmästarförening och Sveriges Byggindustrier, vi är certifierad fasadentreprenör, Weber-entreprenör, enl. BF9K, samt skotta säkert.

Varför välja AB Puts & Fasadtvätt?

    Lång erfarenhet

    Personal med såväl byggteknisk som kemiteknisk utbildning

    Vi har relevanta certifieringar

    Bra priser

    Vi levererar alltid med kvalitet

Kontakta oss om du vill renovera din tegelfasad i Stockholm

Kontakta oss gärna om du behöver renovera din tegelfasad i Stockholm, vi lämnar beskrivande anbud, och lämnar garanti på våra arbeten enligt byggbranschens gällande normer. Vi nås på telefonnummer 08-659 00 15, eller via mejl på info@fasadtvatt.se. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss så fort vi kan.

KONTAKTA OSS
KONTAKTA OSS

Vi finns i

När du behöver hjälp av oss kan vi hjälpa er med era önskemål i bland annat:

 • 1 STOCKHOLM

  Vi hjälper er i Stockholm med omnejd. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten enl. Byggbranschens gällande normer.

 • 2 HUDDINGE

  Vi hjälper er också i Huddinge, inget jobb är för litet för oss.

 • 3 HANINGE

  Vi hjälper även er i Haninge, hör av er till oss så kan vi hjälpa er med era behov.

Vad vi gör

Vi hjälper fastighetsägare i Stockholm med omnejd, att få vackra, hållbara och ändamålsenliga fasader.

Läs mer
 • 1 FASAD
  ENTREPRENADER

  Vi utför fasadrenoveringar, om –och nyputs, tilläggsisoleringar, samt murningsarbeten, altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

 • 2 FASADRENGÖRNING


  Fasadtvätt, algtvätt och Klottersanering.

 • 3 TAKSKOTTNING


  Vi är certifierade enl. ” SKOTTA SÄKERT”

Samarbetspartners medlemmar & certifikat