KONTAKTA OSS

Murning – Murare Stockholm

Letar du efter murare i Stockholm?

KONTAKTA OSSVi erbjuder murning i Stockholm med omnejd. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar, fasadrenovering, samt utför altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

Förutom att vi har ett gäng duktiga murare i Stockholm så kan du även anlita oss för fasadtvätt, algtvätt och klottersanering, samt takskottning. Vi har en väl utvecklad miljö- och kvalitetspolicy, som säkerställer att arbetet blir utfört både enligt kundens specifikationer, och i överensstämmelse med ett väl utvecklat miljötänk.

Kvalitet är vårt ledord, och vi är ett pålitligt företag som har haft många nöjda kunder genom åren. Det finns gott om referenser här på vår hemsida om du vill titta närmare på våra tidigare utförda arbeten i Stockholm. Vi har stor erfarenhet av murning, och vi vet vad vi håller på med. Vi kan fasad, helt enkelt, och är experter på det vi gör.

Varför välja oss på Puts & Fasadtvätt?

    Lång erfarenhet

    Personal med såväl byggteknisk som kemiteknisk utbildning

    Vi har relevanta certifieringar

    Bra priser

    Vi levererar alltid med kvalitet

Utrustningen och kompetensen som krävs för hög kvalité

Vi startades 1971 av Jan Wendell. I dag är vi ungefär tio anställda,, men vi har ett stort nätverk av sido- och underentreprenörer, som plåtslagare, målare samt ställnings- och smidesföretag. Allt detta innebär att våra murare kan åta sig både större och mindre uppdrag i Stockholm.

Inom vår verksamhet använder vi, höjdliftar, samt arbetsledare och personal utrustade med mobiltelefoner för att du snabbt ska kunna kontakta oss för murning med kort varsel.
Våra murare jobbar i hela Stockholmsområdet med omnejd och vänder oss till kommuner, försäkringsbolag, fastighetsförvaltare, byggmästare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Arbetsmiljöpolicy – En självklarhet för oss

Vårt mål är en skadefri verksamhet i Stockholm, där faror och risker för ohälsa i arbetet uppmärksammas och åtgärdas på ett effektivt sätt. Vi åtgärdar därför risker inom murning och följer upp arbetsmiljöregler som berör att verksamheten efterlevs.

✓    2.4.13 Arbetsmiljöpolicy

✓    2.4.12 Miljö- och kvalitetspolicy

Vi kollar med regelbundenhet upp att alla våra murare har de kunskaper som krävs för att för att kunna leva upp till sitt individuella ansvar för arbetsmiljön. Vi har också regelbundna arbetsplatsträffar där vi behandlar verksamheten i sin helhet. Arbetsmiljöfrågorna har alltid hög status och prioritet på dessa möten.

Kontakta oss för hjälp med murning i Stockholm

Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp med murning i Stockholm, vi lämnar beskrivande anbud, och lämnar garanti på våra arbeten enl. byggbranschens gällande normer. Vi nås på telefonnummer 08-659 00 15, eller via mejl på info@fasadtvatt.se. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss så fort vi kan.

KONTAKTA OSS
KONTAKTA OSS

Vi finns i

När du behöver hjälp av oss kan vi hjälpa er med era önskemål i bland annat:

 • 1 STOCKHOLM

  Vi hjälper er i Stockholm med omnejd. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten enl. Byggbranschens gällande normer.

 • 2 HUDDINGE

  Vi hjälper er också i Huddinge, inget jobb är för litet för oss.

 • 3 HANINGE

  Vi hjälper även er i Haninge, hör av er till oss så kan vi hjälpa er med era behov.

Vad vi gör

Vi hjälper fastighetsägare i Stockholm med omnejd, att få vackra, hållbara och ändamålsenliga fasader.

Läs mer
 • 1 FASAD
  ENTREPRENADER

  Vi utför fasadrenoveringar, om –och nyputs, tilläggsisoleringar, samt murningsarbeten, altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

 • 2 FASADRENGÖRNING


  Fasadtvätt, algtvätt och Klottersanering.

 • 3 TAKSKOTTNING


  Vi är certifierade enl. ” SKOTTA SÄKERT”

Samarbetspartners medlemmar & certifikat