KONTAKTA OSS
 • Stockholm
 • Haninge
 • Huddinge

Fasadrenovering

Vi hjälper dig med din fasadrenovering

KONTAKTA OSS
Vi hjälper fastighetsägare i Stockholm med omnejd att få vackra, hållbara och ändamålsenliga fasader, och erbjuder bland annat fasadrenovering. Vi utför även nyputs, tilläggsisoleringar och murningsarbeten, samt utför altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

Förutom fasadrenovering  kan du anlita oss för fasadtvätt, algtvätt och klottersanering, samt takskottning. Vi har en väl utvecklad miljö- och kvalitetspolicy, som säkerställer att arbetet blir utfört både enligt kundens specifikationer, och i överensstämmelse med ett bra miljötänk.

Vi har kvalitet som ledord, och i oss har du en pålitlig partner som har haft många nöjda kunder genom åren. Det finns gott om referenser här på vår hemsida om du vill titta närmare på våra tidigare utförda arbeten. Vi har stor erfarenhet av den här typen av arbeten, och vi vet vad vi håller på med. Vi kan fasadrenovering, helt enkelt, och är experter på det vi gör.

Varför välja oss?

    Lång erfarenhet

    Personal med såväl byggteknisk som kemiteknisk utbildning

    Vi har relevanta certifieringar

    Bra priser

    Vi levererar alltid med kvalitet

AB Puts & Fasadtvätt – Vi har lång erfarenhet av fasader

Vi har varit verksamma sedan 1971 i Stockholm med omnejd, och startades av Jan Wendell. I dag är vi c:a 10 st, men har ett stort nätverk av sido-och underentreprenörer, som plåtslagare, målare ställnings –och smidesföretag, samt andra fasadentreprenörer, så vi kan åtaga mindre som större uppdrag inom fasadrenovering.

Till vårt förfogande har vi servicebilar, höjdliftar, samt arbetsledare och personal utrustade med mobiltelefoner för att du snabbt ska kunna kontakta oss för fasadrenovering med kort varsel.

Vi utför fasadrenovering i hela Stockholmsområdet med omnejd och vänder oss till kommuner, fastighetsförvaltare, byggmästare, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

AB Puts & Fasadtvätt är medlem i Sveriges Putsenterprenörförening, Stockholms Byggmästarförening och Sveriges Byggindustrier, vi är certifierad fasadentreprenör, Weber-entreprenör, enl. BF9K, samt skotta säkert.

Arbetsmiljöpolicy – en självklarhet

Vårt mål är en skadefri verksamhet, där faror och risker för ohälsa i arbetet uppmärksammas och åtgärdas på ett effektivt sätt. Vi uppmärksammar och åtgärdar därför risker inom fasadrenovering och följer upp arbetsmiljöregler som berör att verksamheten efterlevs.

✓    2.4.13 Arbetsmiljöpolicy

✓    2.4.12 Miljö- och kvalitetspolicy

Vi följer regelbundet upp att alla har nödvändiga resurser, kunskaper och befogenheter inom fasadrenovering för att kunna leva upp till sitt individuella ansvar för arbetsmiljön. Vi har också regelbundna arbetsplatsträffar där vi behandlar verksamheten i sin helhet, däribland arbetsmiljöfrågorna.

Kontakta oss för hjälp med fasadrenovering

Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp med fasadrenovering, vi lämnar beskrivande anbud, och lämnar garanti på våra arbeten enligt byggbranschens gällande normer. Vi nås på telefonnummer 08-659 00 15, eller via mejl på info@fasadtvatt.se. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss så fort vi kan.

KONTAKTA OSS
KONTAKTA OSS

Vi finns i

När du behöver hjälp av oss kan vi hjälpa er med era önskemål i bland annat:

 • 1 STOCKHOLM

  Vi hjälper er i Stockholm med omnejd. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten enl. Byggbranschens gällande normer.

 • 2 HUDDINGE

  Vi hjälper er också i Huddinge, inget jobb är för litet för oss.

 • 3 HANINGE

  Vi hjälper även er i Haninge, hör av er till oss så kan vi hjälpa er med era behov.

Vad vi gör

Vi hjälper fastighetsägare i Stockholm med omnejd, att få vackra, hållbara och ändamålsenliga fasader.

Läs mer
 • 1 FASAD
  ENTREPRENADER

  Vi utför fasadrenoveringar, om –och nyputs, tilläggsisoleringar, samt murningsarbeten, altan –och balkongarbeten samt plåt –och målningsarbeten.

 • 2 FASADRENGÖRNING


  Fasadtvätt, algtvätt och Klottersanering.

 • 3 TAKSKOTTNING


  Vi är certifierade enl. ” SKOTTA SÄKERT”

Samarbetspartners medlemmar & certifikat